Om oss

Vad vi står för

Sedan portarna öppnades 2018 har Jord arbetat för att erbjuda dig Malmös trevligaste brunch- och cafémiljö.

Om du har besökt Jord har du säkert inte missat vår passion för det veganska köket. Men vår passion sträcker sig mycket längre än så.

Att driva Jord ger oss en möjlighet att bidra till en bättre värld. Det kan vi uppnå genom att servera hållbar mat, skapa arbetstillfällen i Malmö stad och sprida värme och kärlek till omgivningen.

Vegansk avokadomacka med hembakat glutenfritt bröd

Tillsammans gör vi skillnad

Vår mission är att få fler att upptäcka det veganska köket. Med vår mat visar vi att man inte behöver göra avkall på smakupplevelsen bara för att man äter veganskt.

Jord har fått många utmärkelser genom åren. Det senaste är ‘Vegopriset 2022’ som vi blev tilldelade av medlemmarna i Djurens Rätt Malmö-Lund.

Det är tack vare våra gäster som vi har fått möjlighet att göra den här resan. Ni har skrivit fantastiska omdömen om oss på Google och rekommenderat oss till era vänner och familj. Ni har delat bilder och videos på er mat och dryck via sociala medier. Allt ni gör bidrar till att vi tillsammans kan göra planeten mer hållbar; med en nöjd gäst i taget.

JORDS FILOSOFI

Helvegansk meny

Jord är ett veganskt koncept. Vi utmanar och spränger gränser mellan fantasi och verklighet. Varje rätt som serveras är framtagen med precision för att se lika god ut som den smakar.

Gemenskap

Vi ville göra Jord till en samligsplats och ett mysigt ställe att hänga på. Vi bokstavligen satte upp gungor i taket som en symbol för den gemenskap vi vill skapa. Oavsett om du kommer själv eller med dina nära och kära är du aldrig själv när du besöker Jord.

Mat från grunden

Vi använder inte halvfabrikat och lagar all mat och bakverk från grunden. Dels för att kunna erbjuda färska varor som smakar bättre, men också för att ha full kontroll över att det vi serverar endast är av högsta kvalitet.